Alger - framtidens sjömat! 

engelsviken Fredrikstad kommune

10 februari 2020, Ting med Tang , Engelsviken 

Fremtidens sjømat vil bestå av mer enn fisk, og du inviteres herved til en spennende dag i Engelsviken for å høre mer om dette, smake på samt få et måltid med innslag med noe av fremtidens mat.

Arrangør av dagen er Marint Grenseforum Skagerak (MGFS) - et Interreg-prosjekt som jobber med ulike bedrifter og partnere for økt marin næringsutvikling i Skagerrak. Makroalger, eller tang og tare, er et av de prioriterte områdene i prosjektet.

Møte skal i hovedsak belyse muligheter som finnes i Skagerak regionen spesielt knyttet til tang og tare som en del av fremtidens matfat. Du møter både yrkesfiskere, dyrker av tang og tare, sjømatbutikker og sjømat produsenter samt studenter som ser muligheter.

Det vil bli flere interessante foredrag og presentasjoner denne dagen. Blant annet Tango Seaweed AS som dyrker tare ved Ålesund og utvikler produkter og Ting med Tang i Engelsviken som i flere år har holdt kurs og foredrag i bruk av tang og tare i hverdagsmaten rundt i hele Norge. Vi håper du vil bli med denne dagen og få et innblikk i alt det spennende som nå pågår i sjømatnæringen.

Mer information och praktiska detaljer: 

Datum 10 februari 2020 
Tid 10.00 - 15.30  
Adress: Engelsviken - Moloveien 4

Se Programmet här 

Välkomna att anmäla er! 
Marint Gränsforum Skagerrak

 

Kontaktpersoner:
Ingela Skärström, Svinesundskommittén                    Bjørn Horten ,Viken fylkeskommune
Tel: +46 070 5815723                                               Tel: +47 90 59 94 96
ingela@svinesundskommitten.com                            bjornhor@viken.no

 Adress: Engelsviken - Moloveien 4