Save the date: Fyra tillfällen för workshops om innovasjon og produktutvikling

header 2 produktutveckling

Invitasjon til workshop om innovasjon og produktutvikling av sjømat, med spesielt fokus tang og tare & østers.

Vi inviterer til 4 spennende workshops hvor tema er innovasjon og produktutvikling av sjømat. 

Kort om Innholdet i workshopene:

  • 23 april: Workshop 1 – Generelle problemstillinger knyttet til produktutvikling for sjømat og speseilt Tang, Tare og Øsers. Her blir det mye inspirasjon! 
  • 30 april: Workshop 2 – Innovasjon- og produktutviklingsprosessen
  • 28 maj: Workshop 3 – Fokus på Tare 
  • 11 juni: Workshop 4 – Fokus på Østers 

Målsettingen er at deltakerne skal få mer kompetanse om:

  • Innovasjon og produktutvikling, det blir interaktivt innovasjonsverksted
  • Generelle problemstillinger knyttet til produktutvikling og produktutviklingsprosessen for tang og tare og østers
  • Temaer som blir tatt opp er blant annet gastronomi /produktmuligheter og teknikker, mattrygghet, ulik prosessering, hvordan lykkes som ny produsent og mye mer.

Vi har engasjert Nofima som faglig ansvarlige og det blir mange spennende foredragsholdere både fra Nofima og andre i sjømatbransjen. Det vil bli satt av tid til å relatere kunnskapen inn i egen bedrift.

Vi sender ut invitasjon med detaljert program og lenke til påmelding i forkant av hver workshop, men hold av datoene nå!